Ajánlott OldalakZöldkagyló kapszula,
zöldkagyló
kivonat rendelés.

A Matuzalem tabletta segít a szabadgyökök számának csökkentésében.

Több mint 8 éve fogyasztott Mannavita méhpempő termékek. Segítsen szervezetének méhpempővel.

Javítson egészségügyi állapotán goji bogyó gyümölcsvelő kúrákkal.

Női gondokra barátcserje kapszula a Zafírtól. Tegye helyre hormonháztartását barátcserje kúrával.


Építőipar, Építkezés

Kulcsszavak: építőipar építőipari kivitelezés építés házépítés, útépítés építkezés kőműves földmunka bontás épülettervezés mérnök munkagépek kivitelező kőműves ács burkoló építkezések kivitelező szállítás építőanyag tégla daruzás segédmunka.

Oldalak
Összesen 292 weboldal van ebben a kategóriában.

Cégünk teljeskörű árnyékolástechnikai szolgáltatást nyújt. Árnyékolók tervezése, kivitelezése és forgalmazása.Találja meg Ön is a megfelelő árnyékolót!

Árnyékolástechnika

Emberek, családok költöztetése nagy felelősség bárki számára. Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik ebben a kérdésben, szakmai ismeretekben gazdagon, elhivatottsággal végezzük munkánkat. A költöztetést teljesen átfogóan végezzük, kívánság szerint, a becsomagolástól a kicsomagolásig mindenkinek igénye szerint. Otthont, raktárat vagy irodát is költöztetünk, attól függően, hogy mire van szükség. Ezen a weboldalon részletes leírást talál minden érdeklődő szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Költöztetés és fuvarozás

Minőségi fa bejárati ajtók a Vajai Kft-től. Tekintse meg kínálatunkat, melyben több, mint ötvenféle bejárati ajtót talál. A díszestől az egyszerűig, mindent megtalál, ami közös ajtóinkban az az esztétikus kialakítás, amellyel garantáljuk, hogy otthona dísze lesz ez az ajtó! A méret nem okozhat problémát, ugyanis a kiválasztott ajtót szükség esetén egyedi méretben és egyedi zárszerkezettel is legyártjuk. Alap esetben az ajtók ötpontos biztonsági zárral készülnek, de kérhet ennél erősebb zárat is.

Fa bejárati ajtó

A Schiedel kéményeket bármely tüzelési módhoz választhatja. Ezen kémények kielégítik a legmagasabb műszaki igényeket is és energiatakarékosak, hiszen hatásfokuk jóval magasabbak a hagyományos falazott kéményekénél. Schiedel kémények a Hofstadter Tüzépről!

Schiedel kémények

Konténer rendelés és sittszállítás konténerek Budapesten és Pest megye területén. Rendeljen sittkonténert a Konténeres.com csapatától gyorsan egyszerűen. Több különböző méretű konténer között válogathat, legyen szó lakossági hulladékról vagy ipari hulladékról mi elszállítjuk a legközelebbi lerakóba.

Konténeres sittszállítás

Alumínium redőny beépítés az igényeknek megfelelően, aluredőnyök gyártása az alapanyagtól a kész redőnyig, illetve redőny motorok készítése. Az alumínium redőny az egyik legjobb árnyékoló eszköz, segít az áramköltségek mérséklésében egyaránt. Az alumínium redőny az egyik legtökétetesebb és egyben leghosszabb élettartamú kültéri vagy beltéri redőny, árnyékoló megoldás.

Alumínium redőny

A jó üzlet nem kérdezi meg, hogy minek kell valakinek egy konténer. Egyszerűen csak kínálja. Vagy eladásra, vagy pedig bérlésre. Aztán hogy ki, mit csinál vele, az egy külön történet. Lehet, hogy garázsnak használják majd, de lehet, hogy műhelynek. Nem lehet ezt előre tudni.

Palma

Nyílászárok készítése egyedi igények alapján is. Ha önnek van egyedi elképzelése nyílászáróra vagy egyéb kiegészítőre (lamella, napellenző, szúnyogháló, stb.) akkor jöjjön el hozzánk és kérje ajánlatunkat. Bármilyen nyílászáróra is van szüksége fából vagy műanyagból, azt mi elkészítjük rövid határidőre. De a bemutatótermünkben levő kész nyílászáróink közül is választhat, ha elnyerte tetszését, akkor azonnal viheti is és a beépítésben is, segítünk.

Nyílászáró

A Fehér és Társai kft megoldást kíván a beszűrődő éjszakai fények kizárására. Tartós műanyagból készült redőnyei mellett kínálja a szinterezéssel kezelt alumínium redőnyeit, illetve az úgynevezett Roma termékeket, amelyek magas minőséget képviselnek az árnyékolástechnikában. A honlapon azonnali árajánlat kérhető, a válasz egy percen belül megérkezik az e-mail címére.

Redőny forgalmazása

Kutak fúrását vállaljuk teljes körű garanciával, a tervezéstől a kivitelezésig. Vállaljuk még vízelvezető rendszerek kivitelezését. Ha a kút elkészült, ha kéri, szivattyúját térítésmentesen beszereljük, beüzemeljük.Továbbá vállaljuk még csőkutak tisztítását, mélyítését és tovább fúrását, amennyiben a körülmények megengedik.Munkánkra garanciát vállalunk.

Kútfúrás kedvező áron

Jártasságot szeretne szerezni a külső és belső hőszigetelés területén? Hőszigetelés portálunk teljes körűen kielégíti az Ön érdeklődését. Aprólékosan foglalkozunk a különböző hőszigetelési anyagok felhasználási területeivel, valamint azzal, hogy milyen jellegű problémáit oldják meg. A homlokzat, a beltéri, a faépületek és a tetőszigetelésben is segítséget nyújtunk. Belső terek szigetelés alkalmazásánál, tájékozódhat a különböző penészmentesítő és szigetelő anyagokról is. Közelebb kerülhet a speciális hő visszaverő anyagok fajtáihoz, alkalmazásukhoz.  Homlokzati szigetelés kapcsán fontos tényező, hogy az adott anyag mennyire vagy egyáltalán ellen áll, vagy sem az időjárás viszontagságainak. Részletes információt nyújtunk a hőszigetelő anyagok felhasználásával kapcsolatban, legyen szó hőszigetelésről, vagy energiatakarékosságról. Biztosak vagyunk abban, hogy hasznos információkkal gazdagodik weboldalunk segítségével.

Hőszigetelés

A nyílászárók piacán nagy a verseny a megrendelésekért. A nyílászáró.info oldalát üzemeltető cégre szeretnénk a figyelmet felhívni, akik minőségi német fa és műanyag nyílászárókat forgalmaznak amelyeket egyedi méretre gyártanak. A nyílászáró kiválasztása előtt érdemes a műszaki leírásokat átnézni, hogy a megfelelő nyílászárót tudja kiválasztani.

nyílászáró

Most minden eddiginél egyszerűbben rendelhet építkezéshez transzportbetont, akár már a megrendelés napján történő kiszállítással is! Betonpumpát és pumix-ot is talál kínálatunkban, hogy még gyorsabban végezhessen a betonozás befejezésével. Honlapunkon megtalálja árlistánkat tele kedvezőbbnél kedvezőbb beton árakkal, valamint szivattyúzási és szállítási díjakkal.

Transzportbeton rendelés

A tető egy meghatározó része a háznak. A tető elkészítése gondos, szakszerű munkát igényel, ezért nem mindegy, hogy kivel dolgoztatunk, és milyen anyagokat használunk fel. Kapcsolatfelvételkor hivatkozzon weboldalunkra ! A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat már rég elfelejtették. Teljes körű ács faszerkezet, tetőszerkezet építés, tetőfedés-bádogozás, tető felújítás, javítás, fafödém, fa elő-tető, fa kerti tároló és kocsi beálló építés. Svéd és Skandináv stílusú faházak építése, tetőterek beépítése és belső kialakítása. Továbbá vállaljuk viharkárok utáni gyors javítást Budapest és vonzáskörzetében. Munkáink során mindig arra törekszünk, hogy megrendelőink az általunk elvégzett munkát elégedettséggel nyugtázzák. Ezen felül vállaljuk még a teljes körű anyagbeszerzést, szállítást, valamint, hogy a munkaterületet mindig tisztán adjuk át megrendelőink megelégedésére.

Ácsmunka. Tetőtácsol mindenhová...

Építőmérnöki irodánk elsősorban statikus tervek és statikai szakvélemények készítésével foglalkozik. Tevékenységünk körébe beletartozik épületek felelős műszaki vezetése, műszaki ellenőrzése. Helyszíni szemlék, helyszíni mérnöki művezetések készítése. Egyaránt tervezünk acél, vasbeton és fa épület, vagy tartó szerkezeteket.

Statikus szakvélemény

Mestereink a legkülönfélébb vízszerelési feladatkörökben kínálják szolgáltatásaikat. A csőrepedéstől mindannyiunknak borsózik a háta, de ha már baj van, nincs mit tenni, megoldást kell találni. A vízvezeték sérülése módfelett kellemetlen jelenség, melyet csupáncsak vízvezetői tapasztalattal rendelkező mesterekkel szereltethetünk meg. Cégünk már 30 esztendős szakmai ismerettel nyújtja szolgáltatásait. Mosó- és mosogatógépek beszerelése ugyanúgy lehetséges. Weboldalunk sok jelentős információt jelenít meg. A radiátor szerelés is fontos szolgáltatásunk, ha az Ön otthonában radiátoros fűtéssel melegít és valamilyen gond jelentkezik.

Radiátor szerelés és átépítés

A Mantu Ajtó-ablak Stúdió minőségi nyílászárók (mint pl. erkélyajtó, fa ablak) forgalmazását végzi, teljes körű műszaki tanácsadással és szakszerű kivitelezéssel. A homlokzati nyílászárókkal foglalkozó rovatában több részletekbe menő, információgazdag cikk található, amik segítenek eligazodni az erkélyajtó és ablak anyag-kombinációk, passzív házakhoz szükséges ablakok témakörében. Milyen hang és hőszigetelési jellemzőkkel rendelkeznek az eltérő fajtájú nyílászárók? Melyik helyre, mi az alkalmas megoldás, a műanyag vagy fa ablak? Az üzletben sokszínű kínálat vásárolható meg jó hanggátló erkélyajtókból is. A vállalkozás által eladott nyílászárók nem csak időtállóak és szépek, hanem mindegyik műszaki elvárást kielégítenek.

Prémium minőségű erkélyajtó, ablak

A szekszárdi székhelyű Tető-Generál Kft. működési területe a professzionális vízszigetelés, tetőszigetelés. A vállalat fő telephelye Szekszárdon van, de az egész országban jelen vannak. A vállalat fontosnak tartja, hogy folyamatosan lépést tartson az ipar előrehaladtával és kizárólag a legmodernebb vízszigetelési megoldásokat és prémium építőanyagokat alkalmazza a tetőfelújítás, lapostető szigetelés során. A fentieknek köszönhetően a befejezett tetőfelújítási munkákra minimálisan tíz évnyi a jótállás! Referenciái közt szerepelnek kiemelten pl. a Dunai Vasmű, a BKV Zrt. épületei. A lapostető szigetelés egy- vagy kétréteges bitumenes szigetelőanyaggal folyik. Háromszáz négyzetmétert meghaladó tetőfelület esetén az árajánlat és a felmérés ingyenes!

Tetőszigetelés és tetőfelújítás garanciával

Az éptár.hu építészettel foglalkozó portálon ez építész mérnököktől a kivitelezőkőn keresztül építőanyag kereskedőkig mindenki találhat releváns adatokat. Az építőanyag forgalmazók bemutatkozási felületet kaphatnak, az építészek ingyenesen készíthetik el portfóliójukat, ami az építészGalériában mindenki számára megtekinthető. A gyártó szerinti építőanyag kereső és tüzép kereső használatával a felhasználó könnyedén böngészhet az építőanyagok közt. Megtalálhatóak emellett építőanyag katalógusok, termékismertető CD-k, építészeti termékkönyvtárak és alkalmazások is. Az oldal egyedi megoldások rovatában, egyéb hasznos alkalmazások is letölthetőek, mint például mediterrán cserepező vagy az ajtó és ablaktervező program. Az érdeklődő építőipari témájú hírlevélre is feliratkozhat.

Építőanyag kereső és építész portál

A burkolás 2011 weboldal burkoló illetve hidegburkoló munkákat kínál Budapesten. Szolgáltatásaink: Kül és beltéri burkolások elkészítése, misőségi szakértelemmel. Profilunk: Csempézés padlóburkolás, mint pl. fürdőszoba csempézés, konyha csempézés, nappali garázs burkolás. Továbbá elvégezzük a burkoláshoz szükséges kőműves munkákat is. (vakolás, betonozás, falazás) Kád és zuhanytálca beépítését is vállaljuk, illetve épített mosdót is készítünk. Célunk, hogy a megrendelő maximálisan elégedett legyen a határidőre befejezett burkoló munkával, amire garanciát vállalunk. Hogy miért válasszon bennünket? Pontos munkakezdés, megbízhatóság, szakértelem, rugalmasság, határidők betartása, zökkenőmentesség, kedvező ár - érték arány, garancia, mert mi nem csak csináljuk, de szeretjük is a munkánkat. Burkoló munka Budapesten ingyenes munkafelmérés, és ingyenes burkolás árajánlat készítés. Honlapunkon megtalálhatóak a burkoló árak, és burkoló tanácsadás. Mottónk: Burkolás 2011 a minőség!

Burkolás kivitelezése Budapesten
Oldal: 2 / 15

Kedvenceink

Információk + Vásárlás a C-vitamin Guru oldalán: C-vitamin cseppek, tabletták, kapszulák gyors rendelése.

Hogyan lehet szebb a külsőnk? Bőrgyógyulás Szépségmagazin: a bőr, a haj és a körmök gyógyítása, ápolása.

Javítson az egészségén friss méhpempő kúra tartásával. Gyógyulás méhpempővel rövid idő alatt!

Sittszállítás Budapesten egész évben: sittszállítás a konténer rendelés autóival, építési törmelék + lakossági szemét elhordás lerakó helyekre.

Mannavita 1005-os Bio goji bogyó gyümölcsvelő. Goji bogyó ital kiszállítás 1 nap alatt.

Gyógyulás és állapot javulás tiszta méhpempővel. Immunerősítés és méregtelenítés.

Ellenőrzött, bevizsgált antioxidánsok és szuperélelmiszerek, gyógynövények és étrend kiegészítők összehasonlítása.

A VitaminWellness webáruház segít az egészséges készítmények kiválasztásában.

Hány weboldalal dolgozol mostanában?