Ajánlott OldalakZöldkagyló kapszula,
zöldkagyló
kivonat rendelés.

A Matuzalem tabletta segít a szabadgyökök számának csökkentésében.

Több mint 8 éve fogyasztott Mannavita méhpempő termékek. Segítsen szervezetének méhpempővel.

Javítson egészségügyi állapotán goji bogyó gyümölcsvelő kúrákkal.

Női gondokra barátcserje kapszula a Zafírtól. Tegye helyre hormonháztartását barátcserje kúrával.


Üzleti, Pénzügyi Szolgáltatás

Címszavak: üzleti szolgáltatás cégalapítás vállalkozások szolgáltatások pályázatírás pénzügyi tanácsadás biztosítás szolgáltató cégek távfelügyelet könyvelés könyvvizsgálat internet marketing cafeteria business portfolió adózás védjegy ügyvéd behajtás üzlethelyiség off-shore üzletkötő üzletfejlesztés pénzügyi szakember bróker kártérítés cégtár hitelügyintézés vállalkozás szabadalom.

Oldalak
Összesen 191 weboldal van ebben a kategóriában.

Eumont Pénzügyi Szolgáltató Kft. sikeres pályázatokat ír az üzleti élet szereplői valamint az Önkormányzatok és azok Intézményei számára. Mindemellett a támogatott vállalkozói hitelekhez szükséges Üzleti tervek megírását is vállaljuk akár sikerdíjas pályázatírás formájában is Magyarország teljes területén.

Pályázatírás- Üzleti tervek elkészítése

Sokan fontolgatják, hogy tőzsdei kereskedelemmel foglalkozzanak, de bizonytalanok, mert kockázatosnak találják a tőzsdézést. Mindenesetre szeretnének egy másik bevételi forrást. A tőzsdézés veszélyes egy tapasztalatlan ember számára, de itt lépésről-lépésre tesztelt stratégiákat ismerhetsz meg. A tanulás után demo számlán kipróbálhatod, majd utána kisebb pénzekkel lehet kimenni az éles tőzsdére. Nézz be hozzánk.

www.tozsdeguru.com

Szeretne induló vállalkozása számára professzionális tervet? Szeretne ideális és megbízható társat cége működtetésében? Ne keresgéljen tovább, hisz csapatunk a tökéletes társa lehet ön számára! Miért merjük ezt ilyen biztosan állítani? Mert szakembereink sok éves tapasztalattal rendelkeznek üzleti tervezés területén, minőségi és elismert referenciákat tudhatunk magukénak! Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink közé!

Üzleti tervezés tapasztalt szakemberek segítségével!

Vállalata különböző programokat használ a pénzügyi folyamatok monitorozására? Nagyon időigényes egy kimutatás elkészítése? Az Iroda++ Integrált Ügyviteli Rendszer főleg kkv-k igényeire lettek kialakítva. Az Iroda++ egy jól használható pénzügyi szoftver, amit 20 éves múlttal fejlesztettünk ki, szem előtt tartva a magyar kis- és középvállalkozások egyéni problémáit. Az Iroda++ ügyviteli program, pénzügyi szoftver, könyvelő szoftver, pénzügyi nyilvántartó szoftver valamint CRM szoftver egyben. Az Iroda++ segítségével hatékonyabban átláthatja cége működési folyamatait, az aktuális információk segítségével hatékonyabban hozhatja meg a szükséges döntéseket. Az Iroda++ modulokból épül fel, ezáltal a funkciókat vállalkozása mérete és igényei szerint alakíthatja ki.

Pénzügyi rendszer

Mi tudjuk a cégalapítás titkát – tekintsd meg internetes oldalunk, ahol az alacsony árak mellett a legjobb cégalapításban jártas csapatot találod. Munkatársaink csupa munkáját szerető fiatalemberből áll, akik rendszeresen járnak továbbképzésre így tisztában vannak az ebben a témakörben jelentkező újdonságokkal. Kattanj már a mai nap szuper oldalunkra és válassz minket!

Mi ismerjük a cégalapítás titkát!

Az Országos Pályázati Tanácsadó Iroda Kft. magyarországi vállalkozások, önkormányzatok teljes körű pályázati tanácsadásával foglalkozik. Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink a lehető legjobb eséllyel induljanak európai uniós és hazai pályázaton. Ha szeretné, hogy dolgozói fejleszthessék nyelvtudásukat, illetve számítástechnikai ismereteiket, ez sem gond: segítünk Támop pályázatok megnyerésében is! Menedzsmentünk tagjai évekig dolgoztak felsővezetőként multinacionális cégeknél, a pályázatok megírásával foglalkozó munkatársaink több szakirányú diplomával, és pályázati referensi képesítéssel rendelkezve biztosítják, hogy pályázata a lehető legjobb eséllyel indulhasson cége egyértelmű fejlődését szolgáló uniós és hazai támogatásokért a Támop pályázatok keretein belül is.

Pályázatok írása, figyelése a Támop pályázatokhoz is!

A Revolution Software Kft. 20 éve kínál vállalatirányítási rendszereket kis- közép- és nagyvállalatok számára. Minden igényt kielégítő szoftvereink a számlázási, ügyviteli, készletezési, pénzügyi és könyvelési tevékenységeben nyújtanak segítséget. Közép és nagyvállalatok számára lett kifejlesztve a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert. megoldása minden területre kiterjedő támogatást nyújt. A Dynamics NAV rendszer már meglévő rendszerek teszi lehetővé. Kis- és középvállalatok részére kiegészítve megoldást A Microsoft Dynamics megoldás eredményes és költséghatékony bevezetését megoldás. Az Iroda++ segítségével aktuális információkra támaszkodva hozhat hatékony döntéseket. Mikro- és kisvállalkozások részére a rEVOL Express szoftvereket ajánljuk. A rEVOL Express használatához nem szükséges betanulási a betanulási fázis. Ez a megoldás is moduláris felépítésű, így csak azokért a funkciókért kell fizetnie, melyekre cégének szüksége van.

Vállalatirányítási rendszer

Az útnyilvántartót azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik cégatuóadód fizetnek, valamint minimum havi 500km-t autóznak, illetve bérelt, vagy lízingelt jármúvek áfájának visszaigényléséhez szükséges, hogy útnyilvántartást vezessenek. Ajánljuk továbbá az útnyilvántartó modult azoknak a háziorvosoknak, melyek mentesülni szeretnének a cégautóadó fizetése alól. Az útnyilvánartó szoftverben megtalálható üzemanyag árakat a Nemzeti Adóhatóság honlapja szerint lehet frissíteni. A modulba korlátlan számú személygépkocsit vihet fel, és minden a személygépjárműhöz tartozó adat is rögzíthető. A szoftver lehetővé teszi a személygépjárművel kapcsolatos események nyilvántartását, ezáltal nyilvántarthatja az egyes biztosítással vagy szervizeléssel kapcsolatos eseményt. A modul támogatja továbbá az útvonaltervezést, az automatikus útvonalelszámolás, útvonalsablonok tervezését, és a kiküldetések tervezését.

Útnyilvántartó

Az útnyilvántartót egyéni vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek cégatuóadód fizetnek, valamint legalább havi 500km-t autóznak, illetve bérelt, vagy lízingelt személygépkocsik áfa visszaigényléséhez szükséges, hogy útnyilvántartást vezessenek. Ajánljuk továbbá a modult azon háziorvosoknak, melyek nem szeretnének cégautóadót fizetni. Az útnyilvánartó szoftverben megtalálható üzemanyag árakat az adóhatóság honlapja alapján lehet frissíteni. A programba korlátlan darabszámú gépjárművet rögzíthet, és az összes a személygépjárműhöz kapcsolódó adat is rögzíthető. A program lehetővé teszi a személygépjárművel kapcsolatos események nyilvántartását, ezáltal nyilvántarthatja az egyes biztosítással vagy szervizeléssel kapcsolatos eseményt. A s zoftver továbbá támogatja az útvonaltervezést, az automatikus útvonalelszámolás, útvonalsablonok tervezését, és a kiküldetések tervezését.

Útnyilvántartó

Amennyiben vállalkozása különálló alkalmazásokat alkalmaz a számlák kiállítására, a pénzügyi folyamatok nyomonkövetésére? Esetleg a könyvelő alkalmazás is más rendszeren működik? Ilyenkor akár egy egyszerűbb elemzés prezentálása is hosszabb procedúra. Mindennek ellenére lényeges, hogy ezek az információk azonnal kéznél legyenek. Az Iroda++ integrált ügyviteli szoftvere főleg kis- és középvállalkozások követelményeire lettek kialakítva. Az Iroda++ alkalmazásával hatékonyan átláhatja vállalata működési folyamatait, és a naprakész információknak köszönhetően hatékonyan hozhat döntést.

Könyvelőprogram

Szeretne egy igazán nagyszerű és kamatozó ötlet részese lenni és a lehetőségeit maximálisan ki szeretné élni? Az Arteus Credit cégén belül számos olyan csoport létezik, melyek segíthetnek önnel megismertetni az aranyfedezetű hitel nagyszerű lehetőségeit. Szeretne egy igazán megbízható céggel foglalkozni? Az Arteus Credit egy nagyszerű lehetőség azok számára akik nagyban gondolkodnak, csak egy lépés a színvonalas élet felépítéséhez, ha aranyba fekteti bizalmát, kamatozni igazán csak egy értékes darab tud!

Aranyfedezetű hitel

Gondjaid akadtak a cég székhellyel, mivel szeretnél céget alapítani, de nem áll rendelkezésre egy olyan ingatlanod, ahová be tudnád jelenteni cégedet, a hivatalos levelező címedet illetve a céggel kapcsolatos papírok átvétel helyszínét? Mi segítünk neked ebben. Székhelyszolgáltatásunkban, mindebben segédkezet nyújt, neked. Fordulj hozzánk bizalommal és gondjaid megoldásra kerülnek általunk! Olcsó székhely csak nálunk!

Olcsó székhely csak nálunk!

Ha ingatlanfedezetű hitelt szeretne felvenni, keresd fel oldalunkat. Az ingatlanhtielt akkor lehet felvenni, ha nagyobb kölcsönre van szükséged. Az ingatlan hiteleket alacsonyabb kamattal bocsátják rendelkezésre, hosszú időre. Előfordul, az hogy az ingatlan fedezetű kötött felhasználású. Persze a jelzálog hitelek esetében is előfordulnak szabadon felhasználható kölcsön, de kifejezetten figyelni kell arra, hogy mire kérünk jelzálog kölcsönt, mivel amennyiben nem vagyunk képesek fizetni, akkor elveszítjük az ingatlanunkat, mert az volt fedezet a hitelre. Éppen ezért mindig járjunk el körültekintően, amikor lakás kölcsönt veszünk fel.

Lakáshitel

Ha megbízhatóbb illetve hatékonyabb támogatásra lenne szüksége üzleti döntéseihez, mint eddig, ha könnyen érthető jelentéseket akar kapni a könyvelőjétől, hogy hol tart a cége... Mi segítünk abban, hogy felállíthassa cégén belül a pénzügyi kontrolling rendszert. A rendszer alkalmazása elősegíti a cége sikeres működését. Célunk, hogy a cégvezetők számára a gyakorlatban jól hasznosítható pénzügyi ellenőrzési, elemzési, valamint tervezési rendszert alakítsunk ki. Ezt a rendszert a cégvezetés önállóan tudja majd működtetni, és a segítségével világosan láthatja a cégben rejlő pénzügyi lehetőségeket vagy kockázatokat!

Értékhaszon Kft. - cégvezetés tanácsadás

Payment Gateway elektronikus fizetési megoldások korrekt áron, hosszú időn át tartó, költséges fejlesztés helyett a BIG FISH-től! Rugalmas platform, választható rendszerek és szolgáltatások webáruházába. Online fizetés – tartson lépést versenytársaival, vagy előzze meg őket. Alkalmazzon online fizetési platformot.

Elektronikus fizetés webáruháza számára

Proextender Online - Összefoglaló áttekintés az EU-ról, erről a különleges gazdasági és politikai partnerségről. Hogyan és mikor alakult meg, mi vezetett a létrejöttéhez. Milyen módon vették fel Magyarországot a tagországok közé? Melyik tagországok alkotják napjainkban az Európai Uniót valamint melyik állam melyik évben lépett be. Mely országoknak várható még a felvétele. Milyen napjainkban az EU gazdasága. Milyen módon alakul az életszínvonal Európában és milyen lépéseket tesz az EU azért, hogy a foglalkoztatottság aránya javuljon? Milyen állapotban leledzik jelenleg az Európai Unió ipara és infrastruktúrája.

Pro Extender

A Richi Hír budapesti és pest megyei terjesztési területtel vállal teljes körű hírlap terjesztést. A Richi Hír hírlap nagykereskedelemmel foglakozik már 1999 óta. A Richi HÍr legalább heti szinten személyesen tartja a kapcsolatot partnereivel, és pontos, részletes elszámolásokat készít. A problémákat is gyorsan oldja meg.

Richi Hír Hírlap terjesztés és kereskedelem

A különböző rendezvények, politikai, kulturális, sportesemények, zenei fesztiválok, koncertek sohasem nyújthatnak teljesen nyugodt légkört a résztvevők számára a biztonság szavatolása nélkül. Az Immunity - Future Különleges Szolgálat Kft. azonban szakmai felkészültségének és speciálisan képzett szakembereinek köszönhetően kifogástalan szolgáltatást nyújt ezen a téren is a megrendelések alkalmával. Referenciáink is eddigi ügyfeleink elégedettségét bizonyítják. Cégünk szerteágazó portfóliójának hála olyan területeken is magas szintű és professzionális szolgáltatást nyújt, mint pl. követeléskezelés, birtokvita kezelés, járőrszolgálat, objektum- és területőrzés. Teljesítéseink kiemelkedő színvonalára többek között a magasan képzett munkatársaink tapasztalata, sokéves szakmai múltunk és vállalt felelősségbiztosításunk a garancia.

Rendezvénybiztosítás

Cégünk vállalja Budapesten és környékén gyors ingyenes kiszállással zárcsere, zárszerelés, zárnyitás, hevederzár szerelés, zárjavítás, biztonsági zárak cseréje- szerelése- javítása, kártyás zárak szerelése- javítása- cseréje, betörés utáni helyre állítás és minden zár illetve biztonságtechnikai eszközök szerelését, javítását, nyitását, szervízelését minden nap 24 órás ügyelettel. www.zarcsere1.hu ahol mestereinket non- stop elérhetik!

zárcsere, zárszerelés, hevederzár szerelés

Szeretne egy olyan lakásvédelmet amin nem tudnak behatolni? Nem szeretne rácsos ajtót, mert olyan érzése lenne mintha börtönbe volna? Akkor önnek a hevederzár jelenti a megoldást. A hevederzár szereléssel megfelelően gondoskodik a lakása védelméről mégsem lesz olyan érzése mintha börtönbe zárták volna. A hevederzár belül erősíti meg az ajtót így nem tudják azt befeszíteni, berúgni, savazni és hasonló zár manipulációval kinyitni. Gondolkodjon időben és szereltessen fel minőségi hevederzárat az ajtajára!

Hevederzár szerelés
Oldal: 7 / 10

Kedvenceink

Információk + Vásárlás a C-vitamin Guru oldalán: C-vitamin cseppek, tabletták, kapszulák gyors rendelése.

Hogyan lehet szebb a külsőnk? Bőrgyógyulás Szépségmagazin: a bőr, a haj és a körmök gyógyítása, ápolása.

Javítson az egészségén friss méhpempő kúra tartásával. Gyógyulás méhpempővel rövid idő alatt!

Sittszállítás Budapesten egész évben: sittszállítás a konténer rendelés autóival, építési törmelék + lakossági szemét elhordás lerakó helyekre.

Mannavita 1005-os Bio goji bogyó gyümölcsvelő. Goji bogyó ital kiszállítás 1 nap alatt.

Gyógyulás és állapot javulás tiszta méhpempővel. Immunerősítés és méregtelenítés.

Ellenőrzött, bevizsgált antioxidánsok és szuperélelmiszerek, gyógynövények és étrend kiegészítők összehasonlítása.

A VitaminWellness webáruház segít az egészséges készítmények kiválasztásában.

Hány weboldalal dolgozol mostanában?