Ajánlott OldalakZöldkagyló kapszula,
zöldkagyló
kivonat rendelés.

A Matuzalem tabletta segít a szabadgyökök számának csökkentésében.

Több mint 8 éve fogyasztott Mannavita méhpempő termékek. Segítsen szervezetének méhpempővel.

Javítson egészségügyi állapotán goji bogyó gyümölcsvelő kúrákkal.

Női gondokra barátcserje kapszula a Zafírtól. Tegye helyre hormonháztartását barátcserje kúrával.


Egészség, Betegség, Orvos

Kulcsszavak: betegség orvos magánklinika egészség lelki és testi egészség természetes gyógymódok egészséges életmód természetes betegség gyógyulás gyógyítás egészség megőrzés egészséges táplálkozás betegségek gyógyítása betegotthon betegápolás.

Oldalak
Összesen 484 weboldal van ebben a kategóriában.

Sok nő kéri külsejével kapcsolatos végső elkeseredésében plasztikai sebész segítségét. A legtöbben életminőségük megváltozását várják a beavatkozástól, mely leginkább a több önbizalomnak köszönhetően valamelyest meg is valósul. Ne essen azonban át a ló túloldalára, érdemes tisztában lenni azzal, meddig minősül szépnek a végeredmény, és honnantól cseppet sem esztétikus már.

Plasztikai sebész

1980 - ban születtem Egerben. Masszázzsal 2007 - óta foglalkozom. Eleinte csak a családtagokat akartam masszázzsal kényeztetni és egészségi állapotukon javítani, később aztán főállásban is elkezdtem masszőzként dolgozni. Folyamatosan képzem magam a masszőri pályán, hogy professzionális szolgáltatást tudjak nyújtani vendégeim részére. Jelenleg okleveles gyógymasszőr vagyok emellett svéd, frissítő, lazító, relaxációs, méregtelenítő, alakformáló, aroma, talp reflexológia, nyirokmasszázs is szerepel a tudásbázisomban. A hét nagyobb részében a Mátrában vagyok elérhető Eger, Gyöngyös és környéke a maradék időben Budapesten. Ezért telefonos egyeztetés szükséges az időpont egyeztetés végett. Házhoz is megyek igény esetén.

Masszázs

Algák, alga termékek, kiváló minőségű Svéd készítmények! Izlandi algák, Alg-Börje termékcsalád, közvetlen, kizárólagos hazai forgalmazása! A pajzsmirigy megfelelő műfödéséhez jódra van szükség. A jód hiánya súlyos testi, lelki és mentális zavarokat eredményez. A pajzsmirigy alul működése, túlműködése, a pajzsmirigy betegségei esetén nagyon fontos a megfelelő minőségű jód bevitel. A jódnak a legtermészetesebb állapota a tengeri algák egyes fajtáiban található. Az Alg-Börje algái tartalmazzák a magas minőségű szerves jódot tartalmazó algákat.

AlgaPiac.hu

Fogászati rendelőnk alkalmazkodik életlehetőségeihez, ezért fogászati problémáival forduljon hozzánk. Fogainak egészsége és épsége nagyban hozzájárul az Ön egészségéhez. Legyen szó akár csak megelőzésről vagy ellenőrzésről, de bármilyen kezelésről vagy fogpótlásról, forduljon hozzánk! Árainkról tájékozódhat honlapunkon: http://www.implantatum.biz/fogaszat

Fogászat - Dental Wellness

Hasznos vitamin és multivitaminok remek választékát találja a PharmaPlaza oldalán. Az ásványi anyagok, b-vitaminok, c-vitaminok mind hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához. Ha eleget viszünk be ezekből, akkor sokkal inkább ellenállóak leszünk a betegségekkel szemben, továbbá hozzájárulnak az idegrendszerünk működéséhez.

Multivitaminok - Vitamin rendelése

A jó szájsebész titka, hogy törődik betegeivel, miközben szakszerű és fájdalom mentes kezeléssel oldja meg a problémát. Önnek van jó szájsebésze? Akkor itt az ideje felkeresni egyet! Dr. Lászlófy Csaba a belvárosban rendel, így nem nehéz felkeresni őt. És érdemes is, hiszen a professzionális szájsebészeti kezelés mellé empatikus, vidám orvost is kapunk, így nem fogunk annyira félni a beavatkozástól.

Ideális szájsebész a közelben

Alapítványunk minden apró részletig a segítségedre lesz, ha úgy döntesz adód 1 százalékát daganatos gyerekeknek ajánlod fel. Adószámmal, számlaszámmal és címekkel állunk rendelkezésedre, ha úgy döntesz, segítesz, rajtuk Beszámolóinkkal felmérheted mekkora segítség egy apró adomány és milyen örömet okoz. Hasznos információt kaphatsz magáról a leukémiáról.

Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Gondolkodott már azon, hogy megbizonyosodjon róla szakmai hozzáértők segítségével, vajon rontás van-e Önön? Ingyenes rontásvizsgálat lehetőségével találkozhat weboldalunkra látogatva, mely elvégzéséhez Önnek csak néhány egyszerű kérdésre kell válaszolnia, s ez alapján mi megvizsgáljuk, valóban a természetfeletti tehető-e felelőssé élete bizonyos területeinek sikertelenségéért.

Rontásvizsgálat

Gyermekmentő Alapítvány az adó 1 százalékok segítségével támogatja a rászoruló beteg gyermekeket. Ahhoz, hogy még több beteg gyermeken tudjanak segíteni szükség van még több adó 1 százalékra. Ha Ön is szeretné támogatni, segíteni a rászoruló beteg gyermekeket, akkor nincs más dolga, mint felajánlani adó 1 százalékát a Gyermekmentő Alapítvány javára. Gyermekek életét teheti jobbá a felajánlásával, s egy jobb jövőt biztosíthat ezzel számukra.

Gyermekmentő Alapítvány - adó 1

A párterápia az Ön kapcsolatának a megmentésében is segíthet! A párkapcsolati tanácsadás során a felek megtanulják kimondani a problémákat és megoldani azokat közösen. Honlapomon bővebben tájékozódhat a párterápia menetéről, higgye el, Ön is rá fog jönni, hogy nem olyan súlyosak a problémák, mint azt zaklatott lelkiállapotban gondolja.

Pszichológus

A rendelő vezetője, Dr. Nagy Pál János fogorvos 20 éves müncheni rendelés után visszatelepült Magyarországra, és itt folytatja tovább a munkáját. A németországban megszokott alapanyagait, módszereit és eszközeit hozta magával, a barátságos, családias stílus pedig egyébként is jellemző rá. Ennek megfelelően választotta ki a fogorvosi rendelő helyét is, mely csendes, nyugodt, de mégis tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

Dr. Nagy Pál János fogorvos

Az impotencia ma már nyugodtan mondhatjuk népbetegség. Maga a betegség megközelítése, és a kezelésére irányuló megoldások sem azok már mint 20 évvel ezelőtt voltak. Míg régen kizárólag pszichés okoknak tulajdonították a kialakulását, ma már tudjuk, hogy fizikai okai éppen úgy lehetnek, ezért a kezelések is ebbe az irányba tolódtak el.

Impotencia

Ebben a rohanó, túlhajszolt világban kevesen vannak, akik igazán odafigyelnek az egészséges életvitelre és a helyes táplálkozásra. Pedig jobb egészség, jobb élet, több energia! Az általunk kínált Vitalion tabletták megoldást nyújtanak többek között a csontritkulásra, az érelmeszesedés megelőzésére, emésztési zavarok ellen, alvászavar leküzdésére, allergia megszüntetésére és tüneteinek enyhítésére. Ha lehetőség szerint Ön inkább kerüli a gyógyszereket (mert amennyit használnak az egyik oldalon legalább annyit ártanak a másik oldalon) akkor látogasson el honlapunkra, hiszen azt tudni kell, hogy ezek a készítmények nem gyógyszerek és nem is úgy hatnak. Próbálja ki Ön is!

Vitalion - egészségmegőrzés

A Kiwa Dental Fogászat tevékenysége kiterjed minden fogászattal kapcsolatos vizsgálatra és beavatkozásra, valamint nagy hangsúlyt fektetünk a dentálhigiéniai tanácsadásra is. Munkatársaink szakmájuk elismert képviselői és több éves szakmai múlttal rendelkeznek, ugyanis klinikánknál fontos perspektíva a szakmai jártasság, és az állhatatosság ezért, ha bármilyen felmerülő kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal. Kérdéseit felteheti honlapunkon található űrlapunkon, vagy ugyanitt megtalálható telefonszámaink valamelyikén.

Fogászat és tanácsadás

Ma, amikor az egészségtudatos életmód megköveteli, hogy csakis a legjobbat válasszuk, bizonyítékokra van szükségünk, hogy amit használunk az valóban hatásos. Az antioxidáns mérés egy lehetőség, amivel élhetünk, ha komolyabb betekintést kívánunk egészségi állapotunkba bonyolult és hosszadalmas vizsgálatok nélkül. Az antioxidánsok szintjének ismerete ugyanis különösen fontos, ha valaki egészségtudatosan akar élni. Az antioxidánsok meghatározzák életminőségünket, alacsony antioxidáns szint esetén ugyanis a különféle környezeti hatások megtöbbszörözött erővel hatnak ránk. A szabad gyökök semlegesítését az antioxidánsok látják el, ezért a magas antioxidáns szint biztosítása a különféle táplálékkiegészítők, helyes táplálkozás segítségével különösen fontos.

Antioxidáns szint mérés

A Róbert Klinika a kontinens egyik legfelkészültebb meddőségi központja. Hazánkban - szerintünk ? semmihez nem fogható annak tükrében, hogy több szakterületet összefoglalva dolgozik azért, hogy a gyermekáldás minnél előbb bekövetkezzen. A klinika létrehozásánál fő kritérium volt számunkra egy magas színvonalú csúcstechnológiával kivitelezett korház alapítása. Fontos kritérium volt az alapításnál egy családias hangulatú kényelmes korház létrehozása. A testi kezelések mellett komoly hangsúlyt fektetünk a hozzánk forduló páciensek tájékoztatását és lelki felkészítését is.

inszemináció

Budapest egyik legkorszerűbben berendezett és felszerelt fogászati és szájsebészeti klinikája a WestDent Fogászati Magánklinika, mely közel 300 négyzetméteren, közvetlen a Nyugati téren található. Az Incognito az egyik legfejlettebb belső fogszabályzós készülék, amely aranyötvözetből készül, kisebb és kényelmesebb viseletet biztosít, külső szemlélő számára észrevehetetlen. A rögzített készülékek fő eleme az un. "brekettek" (tappancsok, zárak) amiket a fog meghatározott pontjára rögzítünk egy ragasztóval. Előnyei: kényelmes, kíméletes, rövidebb kezelési idő. Fogszabályozó szakorvosunk Dr. Nagy Anna fogorvos.

WestDent Fogászat és Implantológia

A Róbert Klinika Európa egyik legjobb meddőségi klinikája jogutódja. Magyarországon - véleményünk szerint - semmihez nem fogható annak tükrében, hogy több szakterületet összefoglalva tevékenykedik azért, hogy a gyermekáldás minnél hamarább megvalósuljon. A korházunk magalapításánál alapvető szempont volt számunkra egy nemzetközi színvonalú csúcstechnológiával kivitelezett intézmény létrehozása. Fontos kritérium volt az alapításnál egy családias hangulatú kényelmes korház létrehozása. A kezelések mellett kiemelten foglalkozunk a pácienseink tájékoztatását és lelki felkészítését is.

inkontinencia

Ha fogászati problémája van, vagy csak esztétikai beavatkozásra van szüksége, nem egyszerű eldönteni, hogy melyik fogorvosi rendelőt vagy fogászati klinikát keresse fel. A szolgáltatások és áraik különbözőek, ezért a választás nem könnyű. Weboldalunkon lehetőség van árajánlatot kérni, hogy az Önnek legmegfelelőbb ellátást kapja és mindezt a legjobb áron vegye igénybe. Emellett friss híreinkkel és aktualitásainkkal nyújtunk bővebb információt olvasóink számára. Regisztrált tagjainkat pedig hirdetési lehetőséggel segítjük abba, hogy vállalkozásaikat ismertebbé tehessék.

Fogászat - EMOFE

Minden bizonnyal hallott már a méregtelenítésről és annak fontosságáról. Amennyiben ilyen problémái vannak: székrekedés, rendszertelen széklet, haspuffadás, szélgörcsök stb., akkor Önnek minden bizonnyal hasznos egy teljes béltisztítás. A komplex megoldásokat keresőknek fejlesztettük ki a mindössze 30 nap alatt végigcsinálható méregtelenítést. Ez idő alatt a PUREX 1. csomag segít a béltisztításban, a máj méregtelenítésben illetve az önben élő paraziták kiűzésében. A méregtelenítés mellé nagyon ajánlott egy feltöltő, regeneráló csomag. Erre fejlesztettük ki a PUREX 2. regeneráló csomagot.

Komplex méregtelenítés a hatékonyabb felszívódásért
Oldal: 6 / 25

Kedvenceink

Információk + Vásárlás a C-vitamin Guru oldalán: C-vitamin cseppek, tabletták, kapszulák gyors rendelése.

Hogyan lehet szebb a külsőnk? Bőrgyógyulás Szépségmagazin: a bőr, a haj és a körmök gyógyítása, ápolása.

Javítson az egészségén friss méhpempő kúra tartásával. Gyógyulás méhpempővel rövid idő alatt!

Sittszállítás Budapesten egész évben: sittszállítás a konténer rendelés autóival, építési törmelék + lakossági szemét elhordás lerakó helyekre.

Mannavita 1005-os Bio goji bogyó gyümölcsvelő. Goji bogyó ital kiszállítás 1 nap alatt.

Gyógyulás és állapot javulás tiszta méhpempővel. Immunerősítés és méregtelenítés.

Ellenőrzött, bevizsgált antioxidánsok és szuperélelmiszerek, gyógynövények és étrend kiegészítők összehasonlítása.

A VitaminWellness webáruház segít az egészséges készítmények kiválasztásában.

Hány weboldalal dolgozol mostanában?