Ajánlott OldalakZöldkagyló kapszula,
zöldkagyló
kivonat rendelés.

A Matuzalem tabletta segít a szabadgyökök számának csökkentésében.

Több mint 8 éve fogyasztott Mannavita méhpempő termékek. Segítsen szervezetének méhpempővel.

Javítson egészségügyi állapotán goji bogyó gyümölcsvelő kúrákkal.

Női gondokra barátcserje kapszula a Zafírtól. Tegye helyre hormonháztartását barátcserje kúrával.


Irodai Szolgáltatás

Címszavak: iroda irodák irodatechnika irodai szolgáltatás office nyomtatópatron irodatakarítás irodai felszerelés kellékek irodáknak csomagküldés fénymásolás páncélszekrény dosszié számítógép javítás írógép iratmegsemmisítő irodaház öltözőszekrény.

Oldalak
Összesen 62 weboldal van ebben a kategóriában.

Amennyiben jól felszerelt rendelőt keres, nézze meg, ajánlatomat. A III. kerületben, található orvosi magánrendelőben már heti pár alkalomtól találhat magának megfelelő rendelőt. A rendelő könnyen megközelíthető személyautóval vagy BKV-val egyaránt. A magánrendelő az 1. emeleten lett kialakítva, lift segítségével mozgáskorlátozottak számára is minden nehézség nélkül megközelíthető. Az orvosi rendelővel szemben található az óbudai szakrendelő, valamint egy éjjel-nappal üzemelő gyógyszertár. A rendelőben két darab orvosi és egy darab terápiás szoba található.

Rendelő bérlés

Adótanácsadás, bérszámfejtés, tanácsadás, megbízható szakszerű könyvelés a Gerber könyvelőiroda részéről. Vállalkozása biztos kezekben van. Legnagyobb büszkeségük, hogy munkájuk során az általuk könyvelt cégeknél munkaügyi és adóhatósági ellenőrzések során nem volt mind idáig probléma. Kihelyezett könyvelés és adótanácsadás lehetősége adott. Kulturált iroda környezet és jó parkolási lehetőség várja Önt.

Könyvelés-Gerber könyvelőiroda

Legyen a mozgás egyszerű, rugalmas és gördülékeny az irodabutik.hu irodai forgószékei által a munkahelyén is! Elfárad a nap végére, pedig csak ül? Válogasson most a legjobb ergonomikus forgószékek közül, hogy egyszerűbb legyen a munka az irodában! Kipróbálná munkatársaival néhány székünket? Nálunk ezt is megteheti! 2 napra most Öné lehet az a néhány szék, melyek közül nem tud dönteni! Irodabutik.hu több mint webáruház!

Forgószék olcsón

Bélyegző webáruház: konvencionális és egyedülálló bélyegző készítés és kapcsoló termékek beszerzése online. Gyorsan és remek színvonallal állítjuk elő az igényei szerint árut. Akár nagy- akár kisvállalatot képvisel szakembereink örömmel állnak rendelkezésére. Egyedi bélyegzőket is gyártunk azért, hogy vállalkozásának abszolút egyedi egyéniséget adhasson a bélyegzője által is. Színes lenyomatú bélyegeket ugyanúgy fellelheti weboldalunkon mint a klasszikus fekete-fehér termékeket. A csomagokat kivisszük Önnek mennyiségtől függetlenül, de természetesen személyes átvételre is van lehetőség. Vásároljon honlapunkon és legyen egyedi bélyegzője, amit ügyfelei is gyorsan meg fognak jegyezni!

Színes bélyegző készítés

Ha ön is rendelkezik olyan vagyontárggyal, amelyet semmiféleképpen sem szeretne elveszíteni, akkor forduljon hozzánk ön is bizalommal. Mi olyan IP kamerákat tudunk felszerelni az ön házába is, amelyek kiváló minőségűek. Szakembereink pedig szaktudásukat felhasználva olyan helyekre telepítik ezeket, amelyekre a legcélszerűbbek. Kérjük, hogy ön is látogasson el az internetes oldalunkra a további információk érdekében, ahol megtalálja az elérhetőségünket is!

Ip kamera rendszer kedvező áron

Szolgáltatásaink közzé tartozik a CD gyártás és a DVD gyártás mely során a CD gyártás, DVD gyártás után egy egyedi megjelenést biztosítunk cégeknek, zenészeknek. A CD gyártás csak profi módon CD gyártás, DVD gyártás feltételeinek megfelelő gépekkel berendezésekkel történik. Látogasson el CD gyártás DVD gyártás weboldalunkra ahol, további szolgáltatásaink közül választhat melyek segítik a megfelelő megjelenést adathordozókon.

Igényes megjelenés: CD gyártás, DVD gyártás

Minőségi kandallók egyenesen a Deltako kandalló forgalmazó cégtől. Kandalló mely az ön otthonát is díszítheti, kandalló mely az otthon melegét árassza magából. Látogasson el kandalló oldalunkra, ahol minden információt megtalál a kandalló árakról, kandalló leírásokról és tanácsokról. Többféle kandalló termékeink közül választhat az ön igényinek megfelelően. Válasszon a legkiválóbb minőségű olasz kandallók közül, melyek akár távirányításra is működnek, így megkönnyítve a használatukat...

Kandalló az ön otthonába

A jó fordítás alapja lehet az Ön sikerének! Fordítóiroda Debrecen, legfontosabb működési elvünk a megbízhatóság és a bizalom. A vállalt határidőket betartjuk, a leadott információkat bizalmasan kezeljük. Visszatérő ügyfeleink bizonyítják, hogy szolgáltatásainkkal elégedettek, magán vagy üzleti ügyeiket általunk sikerrel bonyolítják. Megrendeléseit eljuttathatja hozzánk személyesen, e-mailben. Fordítási díjaink tartalmazzák a szöveg formázását, ideértve az egyszerű táblázatok és ábrák szerkesztését is. A legkisebb egység 1350 karakter. Szakfordítás: minden nyelvre és szinte minden szakterületre vállalunk minőségi fordításokat vállalatoknak, magánszemélyeknek egyaránt, elérhető áron. Az egyre szélesebb körű nemzetközi kapcsolatok szükségessé teszik az idegen nyelven történő kommunikációt.

A jó fordítás alapja lehet az Ön sikerének!

A csődeljárás mit jelent? A csődeljárás azonos a felszámolási eljárással? Mik a csődeljárás legfontosabb lépései? Mi a fizetési moratórium? Mi a csődeljárási egyezség jelentése? Mit ír a csődtörvény a sikertelen csődegyezségi kísérletről? Csőd alatt azon jogviszonyt értik, mely beáll, akkor amikor az adós vagyona nem elegendő összes tartozásainak kielégítésére. Mi ezekben segítünk önnek, nézze be csődeljárás honlapunkra!

Csődeljárás

A NOÉ Program a prototípussal vagy elkészült termékkel/szolgáltatással rendelkező innovatív startup cégek és nagyvállalatok együttműködését és üzleti kapcsolatait kialakító kezdeményezés. Magyarország első startup–nagyvállalati b2b üzleti platformja, melynek fő fókusza a pénzügyi innováció (fintech) és sales/marketing, és melyhez magyarország jelentős nagyvállalatai és innovatív vállalkozásai csatlakoztak.

NOÉ Program

Ofszet, valamint digitális termékek széles skáláját forgalmazó online nyomda, amely több százezer árucikket bocsát az ön rendelkezésére a papírfajták, formátumok és rendelhető darabszám széles választékának köszönhetően. Névjegykártya, szórólap, katalógus, óriásplakát, autófólia vagy bélyegzőkészítés? Biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja az elvárásainak megfelelő terméket. Teljes körű információért látogasson el honlapunkra, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat hétfőtől péntekig 9-17 óra között az alábbi telefonszámon: +36.1.84.80.648.

Digitális és ofszet nyomtatás

Ön cégtulajdonos, akinek irodaszerek kellenének? Nyilván Ön is elrendezte már az irodát bármiféle asztallal, székekkel, viszont úgy érzi, hogy ezeken felül szükséges még venni alapvető irodai eszközöket. Ez viszont esetleg problémát okoz, ugyanis nagyon elfoglalt? Önnek vállalatunk a legjobb megoldás, ugyanis az általunk üzemeltetett irodaszer webáruház bőséges termékválasztékkal van ellátva! Az egyik legkeresettebb árucikkünk a mágneses tábla, amely manapság nagyon hasznos lehet egy iroda életében. Látogasson el hozzánk

Irodaszer webáruház

Ügyvédi iroda az Ön teljes körű jogi képviseletével. Milyen jellegű peres, és peren kívüli esetekben számíthat ügyvédi irodánk szaktudására? Ingatlanjog területén ahol az ingatlan adásvételi szerződés elkészítésén túlmenően a hatóságok előtt is képviseljük megbízónkat, egészen a földhivatali ügyintézésig. Családjogi kérdésekben legyen szó élettársi vagyonjogi szerződésről, vagy öröklésről. Munkajoghoz kapcsolódóan vállaljuk, mind munkaadók, mind munkavállalók érdekképviseletét. Az Ön egyedi ügye is biztosan megnyugtató módon lezárható, ehhez nem kell mást tennie, mint elérhetőségeinken felvenni a kapcsolatot ügyvédi irodánkkal.

Ügyvédi iroda Budapest

A mai gyors életben a nyomtatás eléggé népszerű a lakosság köreiben. Egy nyomtatóra szükség lehet irodában vagy az iskolában, megeshet sajnos, hogy a nyomtató nem működik. Ilyenkor jól jöhet a nyomtató javítás, amelyet megcsinál egy nyomtató szerviz. Ha Önnek is kell, mert nem indul a nyomtatója, tekintse meg honlapunkat a további részletekért.

Nyomtató javítás

IFRS könyvelés - hasznos infók profitól Hasznos oldal mindazoknak, akik IFRS mérlegképes könyvelő végzettséget szeretnének szerezni. Miről ismerszik meg egy IFRS mérlegképes könyvelő? Mit kell tudni az IFRS -ről? Az IFRS (International Financial Reporting Standards = Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standard) az IASB (International Accounting Standards Board = Nemzetközi Számviteli Szabvány Testület) által kibocsátott számviteli szabályok gyűjteménye. Az IFRS -ek ismerete most még csupán előnynek számít, de az elkövetkező években egy számviteli szakember számára elemi elvárás lesz. Honlapunkon egy ingyenes IFRS lexikon látható, ahonnan díjmentesen letölthetőek IFRS alapfogalmakat. Ismerd meg a nemzetközi számvitel, a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok kardinális területeit! Ez a website minden érdeklődő számára hasznos, aki szeretné elsajátítani ezt a tudást. Farkas Krisztina közgazdász, mérlegképes könyvelő, IFRS mérlegképes könyvelő és adótanácsadó a weboldal szekértője, akitől megtanulhatod az IFRS könyvelés rejtelmeit. E-learning is lehetséges az oldalon. A life long learning csupán ajánlott, hanem kötelező minden olyan mérlegképes könyvelő számára, aki naprakész és autentikus kíván lenni a szakmájában. Ezért tanácsoljuk, hogy tanulj, és szerezd meg az IFRS könyvelő végzettséget, amellyel lépéselőnybe kerülhetsz. A nemzetközi számvitel ismerete nagyon fontos és hasznos tudás. Tanulj az IFRS Könyvelő leszek weboldalon, tanulj Farkas Krisztinától.

IFRS Könyvelő leszek - Farkas Krisztina információs webo...

A Sudoku Pro egy innovatív komplex webes számlázó program, amely erőssége az ismétlődő számlák kiállítása, a precíz kamatszámítás és az egyedi díjbekérő rendszer. A Sudoku számlázó program képes "hagyományos" számlák kiállítására és emailben küldésére (távnyomtatás), devizaszámlák előállítására is (utóbbinál devizánként megadható bankszámlaszámmal).

Online számlázó program

Munkatársainkkal – akik hosszú ideig dolgoztak az irodatechnika területén – alapítottuk meg az A-Z Irodacentrum Kft.-t 2004-ben, hogy, az évek során szerzett tudást és szakmai gyakorlatot a saját vállalkozásunk keretein belül kamatoztassuk. Fő tevékenységünk irodatechnikai berendezések, elsősorban másológépek és nyomtatók értékesítése, bérbe adása valamint szerviz és kellék ellátása. Vállaljuk továbbá faxok, számítógépek, számológépek és egyéb irodatechnikai termékek beszerzését is. Jelenleg forgalmazott márkáink: RICOH, DEVELOP, KONICA-MINOLTA, SAMSUNG, Hewlet-Packard. Jól képzett szakembereink közel 25 éves tapasztalattal rendelkeznek. Rendszeresen vesznek részt hazai és külföldi továbbképzéseken, melynek köszönhetően könnyen nyomon tudják követni az elmúlt évek technikai fejlődését, valamint a napjainkban kibontakozó gyártók közötti verseny miatt egyre gyorsabban megjelenő újításokat. Az Európai Uniós elvárásokat szem előtt tartva, szerződött partnereinktől vállaljuk a már nem hasznosítható, nem környezetbarát irodatechnikai hulladékok (számítástechnikai alkatrészek, tonerek, festékek) díjtalan megsemmisítését. Cégünk lehetőséget biztosít részletfizetésre, tartós bérlet lízingre, valamint gépbérleti konstrukcióra is. Partnereink igénye alapján eseti bejelentésre vagy szervizszerződés keretében szolgáltatunk, Budapesten és vidéken egyaránt.

A-Z Irodacentrum

Fordítóirodánk elvégzi az együttműködéseinek, nemzetközi megállapodásainak gyors, pontos fordítását. Az iratoknak minden érintett anyanyelvén rendelkezésre kell állnia. Hiteles fordításainkat a Cégbíróság is elfogadja. Kiépített jogi háttérrel rendelkezünk a fordítások szakmai hitelességének garantálásához. Hiteles fordítások, fordítások hitelesítése jogi szakfordítóiktól. Fordítóirodáinkban Miskolcon és Budapesten személyesen is várjuk önt, de akár online is intézheti velünk fordításait. Bízza ránk hivatalos fordításait, szerződések fordítását! Kérje ajánlatunkat!

Benedictum fordítóiroda Miskolc

Multifunkciós berendezések, nyomtatók, faxok és egyéb irodatechnikai berendezések forgalmazása, javítása, bérbeadása. Nyomtatás, fénymásolás, spirálkötés, diploma vagy szakdolgozat kötés, laminálás, szkennelés minden egy helyen, forduljon hozzánk bizalommal.

easyCopy

Konzulens Könyvelő, Bérszámfejtő és Adótanácsadó Iroda. Könyvelés közepes és kisvállalkozások részére. Figyelünk Önre! Bízza ránk könyvelését, ha nagy tapasztalatra épülő, korrekt ügyintézést és tanácsadást szeretne! Az elmúlt 12 év tapasztalataival és megbízható, precíz munkával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Jelenleg 60 ügyfelünk megbízásainak teszünk eleget. Bizalmuknak köszönhetően nagy tapasztalatra tettünk szert az ipari termelés, szakértői szolgáltatások és őstermelői tevékenységet folytatók könyvelése, bérszámfejtése és adótanácsadása terén.

Konzulens Könyvelő 2002 Bt.
Oldal: 3 / 4

Kedvenceink

Információk + Vásárlás a C-vitamin Guru oldalán: C-vitamin cseppek, tabletták, kapszulák gyors rendelése.

Hogyan lehet szebb a külsőnk? Bőrgyógyulás Szépségmagazin: a bőr, a haj és a körmök gyógyítása, ápolása.

Javítson az egészségén friss méhpempő kúra tartásával. Gyógyulás méhpempővel rövid idő alatt!

Sittszállítás Budapesten egész évben: sittszállítás a konténer rendelés autóival, építési törmelék + lakossági szemét elhordás lerakó helyekre.

Mannavita 1005-os Bio goji bogyó gyümölcsvelő. Goji bogyó ital kiszállítás 1 nap alatt.

Gyógyulás és állapot javulás tiszta méhpempővel. Immunerősítés és méregtelenítés.

Ellenőrzött, bevizsgált antioxidánsok és szuperélelmiszerek, gyógynövények és étrend kiegészítők összehasonlítása.

A VitaminWellness webáruház segít az egészséges készítmények kiválasztásában.

Hány weboldalal dolgozol mostanában?