Ajánlott OldalakZöldkagyló kapszula,
zöldkagyló
kivonat rendelés.

A Matuzalem tabletta segít a szabadgyökök számának csökkentésében.

Több mint 8 éve fogyasztott Mannavita méhpempő termékek. Segítsen szervezetének méhpempővel.

Javítson egészségügyi állapotán goji bogyó gyümölcsvelő kúrákkal.

Női gondokra barátcserje kapszula a Zafírtól. Tegye helyre hormonháztartását barátcserje kúrával.


Kisiparos, Ipar, Technika

Kulcsszavak: ipar, technika nagyipar kisiparos ipari termék szolgáltatás technikus légtechnika hűtéstechnika forrasztás árnyékolástechnika kompresszor fémek szerszámok elektromosság csavarok fűtéstechnika kaputechnika érintésvédelem mérőhely.

Oldalak
Összesen 105 weboldal van ebben a kategóriában.

Az ember rémálmaiban se jöjjön elő az a pillanat, amikor viszontlátja a szennyvizet mondjuk a fürdőkádban, és ezt mondjuk péntek éjjel. Jó hír, hogy nálunk a duguláselhárítás éjjel-nappal megoldható, és ezért extra költséget sem számítunk fel. Még péntek éjjel becsöngetünk Önhöz a gépeinkkel, és ha nem nagy a baj, rövid idő alatt elvégezzük a duguláselhárítás folyamatát további piszok és kellemetlenség nélkül. Hívjon minket.

Duguláselhárítás

A Klímaváros fő profilja a klímafelszerelés Budapesten, tőle északra és Nyugat-Nógrádban, költségmentes klímafelméréssel. A vállalkozás által forgalmazott légkondicionálók között megtalálhatóak pl. Fisher vagy Fujitsu gyármányú, energiatakarékos, split klímák. A vállalkozás által árusított, üzembe helyezett, valamint az általuk karbantartott egységekre akár tíz éves jótállás is elérhető!

Klíma beszerelés

Műanyag hulladék feldolgozás országosan, ez a Holofon zRt., mely a térség egyik legnagyobb újrahasznosítójaként felvásárlással is foglalkozik. A felvásárolt műanyaghulladékból regranulátumnot, azaz másodnyersanyagot állít elő, melyből más feldolgozók végül késztermékeket készítenek. Az előállítandó termékek köre igen széles: kupakok, poharak, kertibútorok, rendszámtáblák, stb.

Holofon zRt.

Milyen érzés lenne, ha nem kellene fizetnie egy fillért sem a locsolásért? Ez könnyen elérhető, csak egy saját kút kell hozzá. A kútfúrás viszont egy olyan munka, ahol a minőség a működés éveiben mérhető. Én a harminc éves tapasztalatommal ma már hat éves garanciát tudok adni a vízhozamra és a víz tisztasáságra.

Kútfúrás

Munkavédelmi szakemberként szaktevékenységi feladatok ellátásával foglalkozom kis, közepes, és nagy vállalatok megbízásából. Segítek a jogszabályok kusza világában eligazodni, és a munkáltatók törvényi kötelezettségének megfelelni a munkavédelem területén. Szolgáltatásommal igazodom a munkáltató igényeihez, akár eseti megbízással, akár állandó megbízással mint munkavédelmi megbízott. Elkészítem a vállalkozás kockázatértékelését, intézkedési tervet dolgozok ki az alapján, oktatásokban részesítem az alkalmazottait, rendszeres ellenőrzésekkel felhívom a munkáltató figyelmét a hiányosságaira, ellenőrzöm az alkalmazottak jogszabályi kötelezettségeinek betartását, elkészítem az egyéni védőeszköz juttatási rendet, részt veszek a mentési/vészhelyzeti terv kidolgozásában, veszélyes gépek üzembehelyezésének előkészületeiben, gépvizsgálatok elvégzésében, megszervezem a munkahelyi elsősegélynyújtással kapcsolatos teendőket, munkabalesetek kivizsgálásában, nyilvántartás elkészítésében, annak naprakész vezetésében aktívan részt veszek, stb. Mindezek részletesebb felsorolását megtalálja honlapomon, ahol a Munkavédelmi törvény, és a végrehajtására kiadott rendeletek tematikus áttekintésével segítek a munkáltató alapvető kötelezettségeiben rövid áttekintést nyújtani. A honalpom elérhetőségem oldalán lépjen kapcsolatba velem a további együttműködés reményében.

Munkabiztonsági szaktevékenység

Már nem bízik a befektetési alapokban? Nincs ötlete mihez kezdjen az otthon tartott kézpénzzel? Elege van, hogy a bankban lekötött pénze, még az infláció emelkedését sem hozza? Váltsa be pénzét aranyra! A befektetési arany az értékállóság szononímája. A múltba vissza tekintve az arany kiszámítható és megbízható befektetésnek tekinthető. Az értékmegőrzés miatt elengedhetetlen szem előtt tartani a befektetési arany tisztaságát. Mára már csak a 999,9 ezrelék tisztaságú rudak és érmék a megbízhatóak. A biztonságot a függetlensége okozza. A befektetési arany értéke az egész földön mindenhol elismert és garantált, valutáktól, gazdasági helyzettől függetlenül. Keresse fel szakértőinket és bizonyosodjon meg az aranyban rejlő lehetőségekről.

befektetési arany

Válasszon minket!Hogy miért? Mert mi professzionális technológiával tudjuk elvégezni a ránk bízott munkát. Bármilyen reprográfiai feladatot gyorsan elvégzünk, külön kérésére a sürgős munkákat extra sebességgel házhoz visszük, kiszállítjuk. Speciális kérésekkel is nyugodtan fordulhat hozzánk. Magyarországon négy szalonunk is van, így szinte biztos, hogy az Ön közelében is megtalálhatóak vagyunk. Amennyiben bővebb információkat szeretne, kérem látogassa meg weboldalunkat!

Tervrajz nyomtatás

Az Unifol Kft., a mi cégünk foglalkozik rengeteg fajta csomagolóipari eszközzel foglalkozik. Találkozhat nálunk sokféle csomagológéppel, mint például a fóliahegesztő. Weboldalunkon van egy kis lista, azokról a gépekről, amikkel foglalkozunk. Vásárolhat nálunk mindenfajta olyan dologra is ráakadhat, amibe csomagolni lehet: például csomagolóanyag és műanyag tasak. Szóval katt a weboldalunkra vagy a csomagolóanyag szóra!

Csomagolóanyag

Az általunk forgalmazott puffertartályok lehetővé teszik, hogy az otthonában üzemeltett fűtési rendszer nagyobb hatékonyságot érjen el. Az egyes típusok acél csőkígyos szerkezettel is el vannak látva, ami nagymértékben segíti a hasznos hőátadást. Hőtárolóinkat a könnyű szerelhetőség és a márkához hű hosszú élettartam jellemzi.

Puffertartály a hatékonyabb fűtéshez

Temetkezési szolgáltatásaink keretében hamvasztás és koporsós temetések teljes körű lebonyolítását vállaljuk. Az elhunyt elszállításától a hivatalos ügyintézésen át az urna tetszőleges helyre történő eljuttatásáig mindenben számíthat ránk. A hamvasztáshoz szükséges kegyeleti kellékek és kiegészítők széles kínálatában különböző stílusú és igényes kivitelezésű darabok találhatók. Díszurnák porcelánból, üvegből, terméskőből, fátyol és csipke urnaterítők, elegáns urnakoporsók közül választhat. Áraink is kedvezők, amennyiben komplex hamvasztási szolgáltatást igényel, rendkívüli ajánlattal várjuk!

Hamvasztás

Fel szeretné újítani lakását, keressen minket. Keresse fel weboldalunkat, melyet a http://www.lakasfelujitas-bp.hu/ címen találhat meg. Szolgáltatáskínálatunk: szobafestés, mázolás, tapétázás, villanyszerelés, burkolás, víz- és csatornajavítás. Rövid határidővel, elérhető áron, pontosan dolgozunk. Az árak csupán irányárak, árajánlatért keressen minket. Az általunk kivitelezett munkákra 1 év garanciát vállalunk. Több, mint 30 éves rutinnal rendelkezünk. Tekintse meg referencia fotóinkat. Várjuk hívását!

Lakásfelújítás Budapesten

Járt Ön már valaha hőközpontban? Mivel az én édesapám közösképviselő volt, ezért kiskoromban több ízben volt szerencsém őt elkísérni a telek folyamán hőközpontunkat ellenőrző kis sétájára. Akkoriban még nem tették kötelezővé a hőmennyiségmérőt. Azonban már 2003 óta minden ház hőfogadó állomásának rendelkeznie kell ezzel az eszközzel. A hőmennyiségmérő által pontos adatok érhetők el mind a fűtővíz mennyiségéről, mind a ház által felvett hő mennyiségéről.

Hőmennyiségmérő

Mikor jó egy redőny: ha gördülékenyen fut a sínben, nincs kirojtosodva a zsinórja/gurtnija, nincs leszakadva. Ha az Ön redőnyénél bármelyik probléma fenn áll, akkor ne habozzon! Hívjon minket mihamarabb és mi még a hívása napján megjavítjuk elromlott redőnyét! Kiszállási díjat nem számolunk fel! Az általunk végzett javításokra 1 év garanciát vállalunk! -Péter Úr-

Redőnység - redőny javítása, szerelése

Veres Gyula 1992-ben alapította öntödéjét, amely mára 35 fős lélekszámú vállalkozássá fejlődött. A szerszám gyártástól kezdve a kész termék gyártásig mindent meg tudnak oldani alvállalkozóik és kibővült gépparkjuk segítségével, amelyben a 20 tonnás géptől a 200 tonnásig minden megtalálható, így teljes mértékben számíthat a vállalkozásra, ami az auditálások során is megállja a helyét.

Öntöde

Amennyiben vadász vagy, keresd fel oldalunkat. Webshopunkon csak márkás vadászati eszközt találsz. A legkedvezőbb árakat is nálunk találod. Nagy kínálatunkban biztosan megtalálod amit keresel. Ne bízd a véletlenre, vedd meg nálunk vadász felszerelésed, biztosan nem fog csalódás érni. Rendeld meg a megfelelő felszerelést, és mi a legjobb kondíciókkal házhozszállítjuk. Tiszteljen meg minket bizalmával, válogasson a leghíresebb gyártók márkái közül, és vásároljon webshopunkról.

Leica magnus

Kisgép webáruház, ahol széles választékban forgalmazunk szerszámgép, kertigép és kisgép műszaki termékeket. A kertigép termékeink közt kapálógépek, ágaprítók, fűnyírók és bozótvágók is megtalálhatóak. Szerszámgép választékunk Metabo, Bosch és Makita termékeket is magában foglalnak, melyek magas minőséget nyújtanak a piacon. Szerszámgép webáruház műszaki termékeink időtálló, tartós anyagokból készült szerszámgép, kisgép és kertigép ajánlatokkal várja kedves vásárlóit. Tekintse meg kisgép webáruház kínálatunkat, írja be böngészőjébe a Profi kisgép internetes oldalát.

Profi kisgép webáruház - Kisgép ajánlatok elérhető áron

Rugalmas megoldásokra vágysz, de csak olyan fémipari cégeket találsz, akik rugalmatlanok, ha rugó gyártásról van szó? Akkor végre megtaláltad az ideális partnert Csordás Géza személyében! Egyedi igényeidnek megfelelően készíti el a megrendelt rugót, rugókat, kérésedre házhoz szállítja és igyekszik minden igényed kielégíteni.

Rugó gyártás

Kiváló nyomda üzletet találni nagy kihívás, számtalan esettben csak abban a pillanatban döbbenünk rá, hogy nem a megfelelő nyomdában voltunk, mikor a kézhez kapott anyagot meglátjuk. Hál istennek én találtam egy olcsó nyomda üzletet, ezért mindig tudom hova menjek szórólapot megcsináltatni. Ez a BudaiNyomda Budapest szívében található, a 1117 Budapest Budafoki út 64 címen, és mindig precízen végzik a megbízásokat az ott fogadó szakértők. Az elkészült munkával maximálisan elégedett vagyok. Az ofszet nyomda igazán sikeres és közkedvelt, sűrűn látogatják meg őket, diákok és asszisztensek egyaránt. Hogyha szeretne Ön is egy határidőket betartó és gyors nyomda üzletet találni, akkor mindenképp keresse fel őket és igényeljen árajánlatot a (20) 531 5065 számon! Az ott dolgozók készséggel állnak rendelkezésére mindenkinek!

BudaiNyomda

Csőrepedés történt otthonában, gyors, megbízható megoldásra volna szüksége? Vízszerelőt keres? Akkor forduljon hozzánk bizalommal, hisz vízvezeték szerelő profijaink, ön számára is, rendkívül gyors megoldást biztosítanak! Amennyiben sürgősségi esetről van szó, azonnali kiszállást biztosítunk, rendkívül gyorsan és hatékonyan orvosoljuk a felmerülő problémát, mindezért pedig nem kell magas árat fizetnie! Mi eltüntetünk, minden szivárgást!

Olcsó vízszerelői munkálatok

Amikor a nyakunkon a tél, a kandallók megoldást jelentenek a hideg ellen. A gondosan kialakított kandalló kivételes felszerelése a szobánknak és mindig jól esik üldögélni kicsit előtte. Ha minket keres a kandalló építés megbízásával, garantáljuk, hogy precíz és gyakorlott kandalló építőkkel történik a munka. A cégünket nem csak kandallók építésével bízhatja meg, hanem régi kandallóinak javításával is. Ismerje meg szolgáltatásainkat és legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kandalló Centrum - ha minőségre vágyik télen is
Oldal: 3 / 6

Kedvenceink

Információk + Vásárlás a C-vitamin Guru oldalán: C-vitamin cseppek, tabletták, kapszulák gyors rendelése.

Hogyan lehet szebb a külsőnk? Bőrgyógyulás Szépségmagazin: a bőr, a haj és a körmök gyógyítása, ápolása.

Javítson az egészségén friss méhpempő kúra tartásával. Gyógyulás méhpempővel rövid idő alatt!

Sittszállítás Budapesten egész évben: sittszállítás a konténer rendelés autóival, építési törmelék + lakossági szemét elhordás lerakó helyekre.

Mannavita 1005-os Bio goji bogyó gyümölcsvelő. Goji bogyó ital kiszállítás 1 nap alatt.

Gyógyulás és állapot javulás tiszta méhpempővel. Immunerősítés és méregtelenítés.

Ellenőrzött, bevizsgált antioxidánsok és szuperélelmiszerek, gyógynövények és étrend kiegészítők összehasonlítása.

A VitaminWellness webáruház segít az egészséges készítmények kiválasztásában.

Hány weboldalal dolgozol mostanában?